Σύνδεση λογαριασμού  

Πληροφορίες για εμάς

Πολιτική επιστροφών

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

*Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και να σας καταβάλλουμε το τίμημα του αν μας κοινοποιήσετε γραπτώς μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικά καλώντας στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, την απόφασή σας αυτή εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από εσάς ή από τρίτο μέρος που θα υποδείξετε καθώς και τους λόγους για τους οποίους επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος.

*Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση στην αρχική τους συσκευασία με πλήρες περιεχόμενο και χωρίς να έχουν καταστραφεί οι ετικέτες ασφαλείας.

*Για την επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη και ανέρχεται στα 3,00 ευρώ.

*Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ΑΛΛΑΓΗΣ (σε μέγεθος, νούμερο κτλ) το κόστος επιστροφής όπως και το κόστος επαναποστολής των προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη και ανέρχεται στα 3,00 ευρώ.

*Σε περίπτωση ΑΛΛΑΓΗΣ: Εάν το νέο προϊόν έχει υψηλότερη αξία από το επιστρεπτέο, τότε ο πελάτης πρέπει να καταβάλει τη διαφορά μέσω τραπέζης. Σε αυτήν την περίπτωση δεν υποστηρίζεται η υπηρεσίας της Αντικαταβολής.

*Αλλαγές ή/και επιστροφές δεν γίνονται δεκτές: 

1) μετά το πέρας των 15 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων και 

2) χωρίς πρότερη συνεννόηση με το τηλεφωνικό μας κέντρο ή μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου.

3) Στα προϊόντα προσφοράς.

***Τα έξοδα μεταφοράς και αντικαταβολής δεν επιστρέφονται.***

Ελαττωματικό προϊόν

Σε περίπτωση που χαλάσει κάποιο προϊόν που έχετε παραλάβει τουλάχιστον 7 ημέρες μετά, και θέλετε να παραδοθεί στην αρμόγια εταιρία που δίνει την εγγύηση, η εταιρία μας προσφέρει δωρεάν μόνο την επιστροφή του προϊόντος σε εσάς μετά την επισκευή του. Ο πελάτης υποχρεούται να πληρώσει τα μεταφορικά για την αποστολή του ελαττωματικού προϊόντος σε εμάς, το οποίο έπειτα θα μεταφερθεί στην ανάλογη εταιρία για επισκευή. Ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν με οποιονδήποτε τρόπο αποστολής επιθυμεί, ΕΚΤΟΣ από απλό ταχυδρομείο.

ΑΚΥΡΩΣΗ
Το e-shop δεν διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας, θα πρέπει να στείλετε e-mail στo info@stadio27.gr Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο, δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

ΤΙΜΕΣ
Οι τιμές που αναφέρονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα Stadio27.gr είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις (24% ΦΠΑ) εκτός από τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας ενώ τιμολογούνται στο τέλος της παραγγελίας επιπλέον της τιμής των επιλεχθέντων προϊόντων. To Stadio27 επιφυλάσσει το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα της ιστοσελίδας της σε οποιαδήποτε στιγμή, αλλά δεσμεύεται να εφαρμόσει τις τιμές που αναγράφονται στον ιστότοπό της κατά τη στιγμή της παραγγελίας σας.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies με στόχο την βελτιστοποίηση της online εμπειρίας σας

Aποδοχή όλων

Περισσότερα

Για πελάτες Χονδρικής

Για αγορά χονδρικής, στο πεδίο «Επικοινωνία» επιλέξτε θέμα «Χονδρική», γράψτε τα προϊόντα και τις ποσότητες που επιθυμείτε. Έπειτα, πατήστε το κουμπί «αποστολή» και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ώστε να ενημερωθείτε για την προσφορά της παραγγελίας σας και να δρομολογήσουμε την αποστολή της.

OK