Σύνδεση λογαριασμού  

Πληροφορίες για εμάς

Τραπεζικοί Λογαριασμοί Tρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 • Mέσω της πλατ­φόρ­μας ηλε­κτρο­νι­κών πλη­ρω­μών "Alpha  e-Commerce" της Alpha BankΜέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover
 • Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass
 • Paypal
 • Αντικαταβολή
 • Κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς 

  οι λογ/μοι καταθέσεων είναι οι εξής:

  1. Alpha Bank GR8301407150715002101109330 (Τσαφή Στυλιανή)
  2. Eurobank GR7702602820000150200721688 (Τσαφή Στυλιανή)

***Σε περίπτωση μεταφοράς ή πληρωμής από τρίτη τράπεζα, τα έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη.***

Όλες οι πλη­ρω­μές που πραγ­μα­το­ποιού­νται με χρή­ση κάρ­τας διεκ­πε­ραιώ­νο­νται μέσω της πλατ­φόρ­μας ηλε­κτρο­νι­κών πλη­ρω­μών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρη­σι­μο­ποιεί κρυ­πτο­γρά­φη­ση TLS 1.2 με πρω­τό­κολ­λο κρυ­πτο­γρά­φη­σης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυ­πτο­γρά­φη­ση εί­ναι ένας τρό­πος κω­δι­κο­ποί­η­σης της πλη­ρο­φο­ρί­ας μέ­χρι αυτή να φτά­σει στον ορι­σμέ­νο απο­δέ­κτη της, ο οποί­ος θα μπο­ρέ­σει να την απο­κω­δι­κο­ποι­ή­σει με χρή­ση του κα­τάλ­λη­λου κλει­διού.

Στο ηλεκρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιούμε 256-bit (Secure Sockets Layer - SSL) και παρέχουμε την καλύτερη δυνατή προστασία. 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies με στόχο την βελτιστοποίηση της online εμπειρίας σας

Aποδοχή όλων

Περισσότερα

Για πελάτες Χονδρικής

Για αγορά χονδρικής, στο πεδίο «Επικοινωνία» επιλέξτε θέμα «Χονδρική», γράψτε τα προϊόντα και τις ποσότητες που επιθυμείτε. Έπειτα, πατήστε το κουμπί «αποστολή» και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ώστε να ενημερωθείτε για την προσφορά της παραγγελίας σας και να δρομολογήσουμε την αποστολή της.

OK